22. července 2007

Bleskově

Moc vás věrné zase po dlouhé odmlce zdravím!

Nemůžu říct, že by za celé prázdniny nebylo o čem psát – ale nepsané (sic) pravidlo mě nabádá nejdřív reagovat na vašich blogách, pak případně psát na vlastní. A když neuděláte první krok, zákonitě nemůžete udělat druhý.

Ovšem snad abych si nepřipsal celý měsíc s čistým štítem, nebo spíš pro kristinčino postrčení z předchozích commentů :), píšu. Tentokrát s cílem zachytit bouřku. Ta tady s proměnlivou intensitou probíhá už pár dekaminut a snad ještě není u konce s dechem. A právě zhlédnutá Mapa míst svatých a klatých tak ještě získala na působivosti. (Je škoda, že se bouřky nedají pozorovat odnikud z výšky, s výhledem...)

Mohl bych se teď rozepsat o všech krásách téhle tajuplné hry hromů s hromadou bez výjimky rychlejších blesků, souboje tvrdého, až kapky létají, jenže zaprvé by to byl kýč, i když moc hezký kýč, a zadruhé bych to nedokázal tak, abych s tím byl spokojenej. Takže tu atmosféru bouřky zaznamenávám toliko sepsáním tohoto krátkého příspěvku. Ten už s tou bouřkou bude spojený navěky.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Bouřky já ráda. Ale když mě budí ve tři ráno, tak je mít ráda lehce přestávám...